Top Menu


VintyMen verkoopt alleen kleding van topkwaliteit. Onze innamevoorwaarden zijn kritisch, omdat wij kwaliteitsgarantie beloven en dat willen waarmaken.

 


 


We accepteren We accepteren niet
ü Zo goed als nieuwe herenkleding Schoenen & accessoires
VintyMen neemt zowel nieuwe (met label) als tweedehands kleding op in de webshop. De kleding dient er mooi en netjes uit te zien. Dus geen vlekjes,gaatjes,haaltjes of andere vormen van slijtage. Probeer er met de ogen van een klant naar te kijken. Zou je het dan willen kopen?
ü Tassen & sjaals Ondergoed, pyjama's, sokken, panty’s en maillots
Naast kledingstukken verkoopt VintyWomen ook tassen en sjaals. Let er wel op of we ook hiervan de merken accepteren Sommige kleding achten wij minder fris om tweedehands te dragen. Daarnaast zijn sommige categorieën relatief goedkoop en daarom niet aantrekkelijk voor onze kopers om deze tweedehands aan te schaffen.
ü Alleen de betere merken Artikelen met een verkoopwaarde lager dan €25,00
Niet alle merken zijn geschikt voor een tweede ronde om kwaliteitsredenen. Raadpleeg onze merkenlijst om te kijken of wij jouw kleding accepteren voor verkoop. De verkoopprijs in de webshop start bij € 25,00. Heb je wat kleinere items voor in de tas (bijvoorbeeld een sjaal,hemdje of een riem)? Bedenk dan in of ze voor minimaal € 25,00 verkocht kunnen worden. Items waarvan wij schatten dat ze minder waard zijn kunnen we helaas niet accepteren.
ü Schone en frisse kleding Merken als H&M en C&A etc. Zie volledige lijst
Alleen kleding die schoon gewassen en fris is. Alle kleding die je instuurt, moet schoon gewassen of gestoomd zijn en fris ruiken. Dat is ook voor de koper fijn om te ontvangen. Kledingmerken die niet op onze lijst voorkomen, zullen wij niet in onze winkel opnemen.
ü Items uit een recente collectie Beschadigde, vieze of afgedragen kleding
We begrijpen dat gedragen kleding niet van de allerlaatste collectie is, maar duidelijk uit een ander tijdperk verkoopt niet goed en kun je dus beter niet opsturen. Alle kledingstukken worden streng gecontroleerd op kwaliteit. We willen onze kopers tenslotte niet teleurstellen. Kleding die duidelijk (af)gedragen is, kunnen wij niet opnemen in onze webwinkel. Ook kledingstukken met een onaangename geur (sigarettenrook,muffe lucht,dierengeur) worden afgekeurd voor verkoop.
ü Maat 32 tot en met 46 Aangepaste kleding of artikelen zonder label
VintyWomen accepteert kleding in de gangbare maten van maat 32 (XXS) tot en met 46 (XXXL). Raadpleeg onze maattabel voor omrekenen van internationale maatvoering. Mochten wij opmerken dat een kledingstuk duidelijk gerepareerd of aangepast (korter gemaakt, ingenomen) is dan kunnen wij de kleding eveneens niet innemen voor verkoop in de webwinkel. Wij kunnen de maatvoering dan niet goed vaststellen.
ü Kleding van elk seizoen Kleding die niet in het huidige modebeeld past
VintyMen beschikt over heel veel ruimte voor opslag. Je kunt ons het hele jaar door zowel zomer- als winterkleding toesturen. VintyMen streeft ernaar kledingstukken zo snel mogelijk een tweede leven te geven. Mocht jouw ingestuurde kledingstuk niet aan het huidige modebeeld voldoen kan dat een reden zijn deze niet te accepteren